Album

18.05.2011 23:25

Milí hráči,

čeká nás nový velmi zajímavý upadte. Zatím je jen na něm. a amer. serverech a v důsledku toho, že mnozí z vás jsou nerpěliví a zvědaví, přináším vám malé info které se mi podařilo "ukrást" z angl. fora.

Jedná se vlastně o takové Album samolepek které si budete moci zakoupit v čaroobchodě pouze za 25  . Celkem můžete získat celkem neuvěřitelných 1700 nálepek potvor, talismanů (prazvlášení věci v pravém dolním slotu) a také věcí pro různé třídy.

Tyto nálepky získáváte automaticky poté co porazíte bosse v podzemí , zabijete potvoru a oblečete kus vybavení. Z tohoto vyplývá, že hráči kteří dosáhly vysokých lvlů mohou své přebytky zlatých investovat do koupě věcí nenáležících její třídě jen proto, aby mohli získat další nálepku. Skvělé, nemyslíte? A teď pozor! Pokud někoho porazíte v aréně, jeho věci se vám také přidají do vašeho alba!

Někdo si řekne:" Proč mám k sakru utrácet peníze za nějaké samolepky?". Jednoduché! Zvyšují totíž počet zkušeností získaných z úkolu! Např.: Máte již nasbíráno 20% z celkového počtu samolepek. Za těchto 20% budete dostávat o 20% více zkušeností z úkolu. Maximální počet je samozřejmě 100%. A tohle se už vyplatí 

Zde je pár screenshotů: